Na de jungle eindelijk strand gezien
Blijf op de hoogte en volg Perry
14 November 2012 | Thailand, Krabi
Na ingecheckt te hebben in ons drijvend huisje op een rivier bezochten we een drijvende markt en maakten we ons klaar voor wat avonturen. De jungle tour bestond uit een bezoek aan watervallen die erg Nice waren, rijden op olifanten en met een bamboevlot de rivier afdrijven en daarna wat lokale dorpen bezoeken. Erg leuke dag maar vermoeiend.
De dag erop besloten we scooters te huren en gewoon de bergen in te trekken, erg mooi maar ook zo warm zelfs als de scooter tegen de 100 ging.
De dag erop gingen we terug naar het hostel in Bangkok waar onze spullen nog waren en hadden we met een groep,van paar dagen terug afgesproken om goed te feesten, nou dat was zeker gelukt.
Eindelijk had ik een nachttrein kunnen boeken waar ik een bed had en ging ik naar het zuiden van Thailand, waar de natuur en de stranden super zijn.
Na de eerste dag actief met een mountainbike op pad geweest te zijn, ben ik vandaag met een georganiseerde tour 4 eilandjes afgeweest waar we lunchten en gesnorkeld hadden.
Morgen ga ik kanovaren en de dagen erop gewoon lekker aan het strand van ko phi phi en in de buurt van krabi liggen (althans dat is de planning)
Helaas kan ik op deze site geen foto's uploaden met mijn iPad, maar je moest het hier eens zien!
Groeten en waarschijnlijk tot Maleisië!
14 November 2012 - 21:18
Joke Lemmens :
Ik heb je reisverslag weer gelezen perry .
Het lijkt me geweldig leuk wat je allemaal meemaakt.
Ik vind het heel leuk dat ik het op deze manier een beetje kan volgen waar je bent.
Je hebt nog fijn wat weekjes voor de boeg . Gezellig he?
Nou perry ik kijk weer uit naar het volgende verslag vanuit maleisie vermoed ik.
Geniet van je vakantie en hou je goed !
Groetjes oma . -
14 November 2012 - 22:42
Evi:
Ben blij dat je het zo leuk hebt, maar ben wel een beetje jaloers hoor:)!
Geniet ervan en smeer je goed in kreeftje xxx -
14 November 2012 - 22:42
Evi:
Ben blij dat je het zo leuk hebt, maar ben wel een beetje jaloers hoor:)!
Geniet ervan en smeer je goed in kreeftje xxx -
17 November 2012 - 03:58
Bernard Lemmens:
hee Perry, erg leuk om je reisverslag weer te lezen, zo blijven we een beetje op de hoogte wat je allemaal meemaakt tijdens je reis.
Ik geloof wel dat je het leuk hebt en het goed gaat met je.
Zorg dat je nog een beetje energie overhoudt als je in Surabaya bent en als we naar Bali gaan samen.
Geniet van het strand daar, zal wel mooi zijn.
Groeten,
papa. -
20 November 2012 - 16:32
Simone:
Veel plezier nog neefje, geniet van de mooie stranden en de natuur! Ik zit nu opt werk en ben jaloerss!!!
Groetjes Simone