Bangkok it is

Blijf op de hoogte en volg Perry

07 November 2012 | Thailand, Bangkok

Sinds het laatste bericht heb ik weer veel meegemaakt. Na een moeilijke en langdurende grensovergang was ik dan eindelijk in Thailand. Het land van tuktuk, massage en boomboom. En ik moet natuurlijk niet de 'aardige' locals vergeten die maar al te graag willen helpen en tips geven op mijn kaart van Bangkok en ondertussen proberen dingen uit mijn tas te stelen, wat ik gelukkig al snel doorhad.
Bangkok is zoals je verwacht, erg druk en massaal, maar het heeft alles.

Door een late aankomst had ik snel een hostel gevonden naast een van de beste straten van Bangkok en de dag erop gelijk alles in de buurt gezien. Het paleis, tempels, de liggende Boeddha en de boeddha van 40m hoog en de gouden berg. In het hostel kwam ik een Duitse gast tegen en we besloten onze eigen hangover party te creëren. Eerst wat gegeten, toen naar de sirocco skybar van hangover2 geweest en toen in de bekende straat gedronken in een bar en in een disco. Resultaat was inderdaad een hangover en we hadden besloten maar om 12 uit te checken na ons chille verblijf in het vrij dure hostel.

Na ingecheckt te hebben in een ander hostel besloot ik daar het zakencentrum en de shoppingmals maar eens te verkennen. Ik eindigde die middag in de bioscoop en heb daar lekker James bond skyfall gekeken, toffe film!

De volgende dagen op het eigen dakterras van het nieuwe hostel gedronken en een boottochtje gemaakt over de rivier.
Vanmiddag nog even rondgelopen en met de skytrain het een en ander gezien en toen lekker eend gegeten.

Zoals je leest is het hier super. Gezellig, veel om te doen, lekker eten en drinken en natuurlijk erg warm. Toch ben ik van plan om een deze dagen weer te vertrekken voor nieuwe avonturen.

Groeten vanuit Bangkok

• 07 November 2012 - 21:40

Joke Lemmens :

Hallo perry .
    Wat is het leuk om jouw reisverslag te lezen .
    Ik lees het een paar keer om alles goed in me op te nemen .
    Wat heb je het toch naar je zin!!!
    Dat is ook de bedoeling van de reis dat je veel meemaakt ,verschillende mensen van allerlei nationaliteiten tegenkomt en contacten maakt .
    Nou dat kun je wel zo te horen !!
    En vooral zul je heel veel zien
    Het zal een reis worden perry denk ik om nooit te vergeten .
    Nou perry hou je goed en fijne dagen in bangkok.
    Tot de volgende keer doei
    Oma .

• 08 November 2012 - 04:15

Bernard Lemmens:

Hallo Perry, erg leuk om je laaste verslag van Bangkok te lezen met al je ervaringen en indrukken van deze grote stad erin.
    Leuke hangover gehad is ook wel gezellig.
    Volgens mij heb je het goed naar je zin daar zo te horen, maar wel erg warm dus, maar daar kun jij wel tegen.
    En ook al het een en ander gezien in BKK.
    Hoeveel dagen wil je daar nog blijven en dan ga je weer verder rondriezen daar, er is nog wel erg veel te zien daar of niet.
    Wil je ook nog naar Chang Mai gaan.
    We kijken weer uit naar je volgend reisverslag.

Groeten,
    papa.

• 08 November 2012 - 04:19

Paul:

Hi Perry,

Leuk je ervaringen te lezen, geniet ervan!
    Nog wel een beetje energie overhouden voor Surabaya ;-)

Paul

• 13 November 2012 - 08:54

Bernard Lemmens:

He Perry, al een paar dagen niets van je gehoord, ben je nog steeds in het noord-westen van Thailand, Bridge over the River Kwai gezien, hoe gaat het allemaal met jou.
    Ik hoor het wel van je,

Groeten,
    papa.

• 14 November 2012 - 16:19

Tante Angelique :

Hallo Perry, wat maak jij veel mee. Die busreis was wel heel heftig alles bij elkaar. Je hebt ook al ontzettend veel gezien en dan ook nog skyfall in Bangkok. Hoe is het mogelijk. Inderdaad moet je goed op je spullen letten. Heel goed, dat je het snel in de gaten had. Geniet verder van je reis en we blijven je volgen!! Liefs van je tante Angelique en oom Evert