Hallo Cambodja

Blijf op de hoogte en volg Perry

29 Oktober 2012 | Cambodja, Phnom-Penh

Na een aantal interessante en erg gezellige dagen in Ho Chi Minh was het gisteren tijd om met de bus van 6:30 in de morgen naar Phnom Penh, Cambodja te rijden. Ik lag de avond ervoor natuurlijk weer niet vroeg in bed en dat merkte ik in de bus wel. 3 lange dagen van dingen ondernemen en 's avonds een aantal biertjes doen resulteerde in een vreselijke busrit waarin ik me slecht voelde. Na 6 uur over Aziatische wegen kwam ik in Phnom Penh aan en heb ik een hostel gezocht. Prima alleen de airco was gammel dus koud was het niet. De rest van de dag ben ik een beetje bijgekomen en 's avonds zat ik alweer vrolijk aan de bar de nieuwe mensen te leren kennen.

Vandaag heb ik de stad verkend en verschillende tempels, het paleis, een grote markt en het genociden kamp bezocht. Allemaal erg interessant en laat in de middag met de tuktuk terug naar het hostel gegaan.
Nu zit ik lekker aan het zwembad dit verslag te schrijven en de hitte is echt extreem. Vanavond hier op het hostel eten en aan de bar een drankje doen en morgen naar de killiing fields en een middagje rust denk ik zo.

Groeten uit Phnom Penh

• 29 Oktober 2012 - 12:49

Joke Lemmens :

Hallo perry zo te horen heb je het heel erg naar je zin .al veel meegemaakt in deze paar dagen en ook veel gezien en ook mensen van verschillende nationaliteiten ontmoet denk ik.geniet van het weer en neem op tijd een duikje !
    Nou perry hou je goed en tot de volgende keer doei !!!

• 30 Oktober 2012 - 17:04

Evi:

Hi schat, je vermaakt je daar wel hè, super ;). Haha met die hitte kan je niet alles 2 dagen aan:P. Heb je al ergens je kleren gewassen? Veel plezier morgen bij de tempels in Siem reap! xxx